0299 - 423767

info@clmeijer.nl

Softtops op maat - restauratie
Softtops

Softtops is een populaire naam voor cabrio(let)kap of cabriodak. Hiermee bedoelen we hetzelfde: het zachte dak van een cabrio (en dus niet het stalen dak). 

Waarom C.L. Meijer?

C.L. Meijer heeft al meer dan 70 jaar ervaring in het vak. Wij bekleden boot, caravan, camper, vliegtuig, auto, bus, motorfiets en huisinterieur.

C.L. Meijer Autobekleding & Meubelstoffering is een Bovag-erkend autobekleedbedrijf, dit geeft u extra garanties. Wij vallen onder de werking van de Bovag geschillencommissie, geven Bovag-garantie en passen de Algemene Voorwaarden van Bovag toe.

Softtops op maat voor uw cabrio

Het repararen van een softtop is helaas vaak niet mogelijk, althans niet netjes en duurzaam. Daarom wordt een softtop bij een serieuze beschadiging of als deze is versleten (na 7-10 jaar) vervangen.

Het materiaal van een softtop is doorgaans PVC, stof of Sonnenland (voor de luxere merken). Binnen de materiaalsoorten zijn er verschillende kwaliteiten en leveranciers. Hierdoor ontstaan er ook prijsverschillen tussen de aanbieders. Hoewel wij, ongeacht uw budget, u graag helpen, adviseren wij bij het monteren van een nieuwe softtop de beste kwaliteit te kiezen. De totale kosten bestaan immers niet alleen uit de kap maar ook uit de montage.


Het vervangen van een cabriokap is werk voor specialisten als CL Meijer die dit dagelijks doen en de bijzonderheden van elk merk kennen. Bel of mail ons voor een vrijblijvend advies.

Openingstijden

Maandag:     08.00 - 17.00
Dinsdag:       08.00 - 17.00
Woensdag:   08.00 - 17.00
Donderdag:  08.00 - 17.00
Vrijdag:         08.00 - 15.30
Weekend:     Gesloten

Stel een vraag

Specialist in meubelstoffering en autointerieurs

Aanmelden voor nieuwsbrief

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze laatste werken.

Aanmelden
Contact

C.L. Meijer Autobekleding & Meubelstoffering
Van IJsendijkstraat 393
Purmerend

0299 - 423767
info@clmeijer.nl
www.clmeijer.nl