0299 - 423767

info@clmeijer.nl

Autointerieur restauratie vervangen
Auto interieur

Wilt u ook een uniek interieur voor uw auto? C.L. Meijer ontwerpt, vormt en onderhoud in allerlei vormen en maten. Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op of kom even langs!

Waarom C.L. Meijer?

C.L. Meijer heeft al meer dan 70 jaar ervaring in het vak. Wij bekleden boot, caravan, camper, vliegtuig, auto, bus, motorfiets en huisinterieur.

C.L. Meijer Autobekleding & Meubelstoffering is een Bovag-erkend autobekleedbedrijf, dit geeft u extra garanties. Wij vallen onder de werking van de Bovag geschillencommissie, geven Bovag-garantie en passen de Algemene Voorwaarden van Bovag toe.

Lederen bekleding aanbrengen na de koop is heel wat voordeliger omdat over dit luxe 'accessoire' geen BPM en fiscale bijtelling hoeft plaats te vinden. Daarom voorziet C.L. Meijer veel (kostbare) auto's achteraf alsnog van een lederen bekleding die zeker zo mooi is als vanaf fabriek!  Bekijk hieronder het resultaat van een nieuw lederen interieur dat door C.L. Meijer is aangebracht.

Auto Interieurs: de specialisatie van C.L. Meijer

Het interieur van auto's wordt steeds belangrijker.  Zitcomfort, ergonomie en extra accessoires zoals DVD-spelers vragen regelmatig aanpassingen in de bekleding en het interieur.  C.L. Meijer kan deze aanpassingen voor u verzorgen.  DVD spelers worden ook veelal achteraf ingebouwd.  Het monteren van beeldschermen in de hoofdsteunen is dan noodzakelijk om de kinderen op de achterbank ook te kunnen laten genieten van deze nieuwste trend.  C.L. Meijer bouwt ze voor u in.

Openingstijden

Maandag:     08.00 - 17.00
Dinsdag:       08.00 - 17.00
Woensdag:   08.00 - 17.00
Donderdag:  08.00 - 17.00
Vrijdag:         08.00 - 15.30
Weekend:     Gesloten

Stel een vraag

Specialist in meubelstoffering en autointerieurs

Aanmelden voor nieuwsbrief

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze laatste werken.

Aanmelden
Contact

C.L. Meijer Autobekleding & Meubelstoffering
Van IJsendijkstraat 393
Purmerend

0299 - 423767
info@clmeijer.nl
www.clmeijer.nl