0299 - 423767

info@clmeijer.nl

Buddy seat op maat restauratie
Buddy Seats

Wilt u ook een uniek ontwerp voor uw buddy seat? C.L. Meijer ontwerpt, vormt en onderhoud in allerlei vormen en maten. Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op of kom even langs!

Waarom C.L. Meijer?

C.L. Meijer heeft al meer dan 70 jaar ervaring in het vak. Wij bekleden boot, caravan, camper, vliegtuig, auto, bus, motorfiets en huisinterieur.

C.L. Meijer Autobekleding & Meubelstoffering is een Bovag-erkend autobekleedbedrijf, dit geeft u extra garanties. Wij vallen onder de werking van de Bovag geschillencommissie, geven Bovag-garantie en passen de Algemene Voorwaarden van Bovag toe.

Wij ontwerpen zelf buddyseats voor verschillende modellen motoren. Ook voor particuliere klanten die iets unieks willen hebben, kunnen wij iets speciaals maken. Een bijzonder model, kleur of design.  U zegt het maar hoe u het hebben wilt. Onze deskundige vakmensen voeren het graag
voor u uit!

Veel gevraagd bij C.L. Meijer: buddyseats!

ok hier komt het echte vakwerk weer om de hoek kijken.  Het repareren en herbekleden van buddyseats.  U hoeft maar een schuivertje te maken met uw motorfiets of bromfiets en de buddyseat is beschadigd. Geen probleem voor C.L. Meijer, in enkele dagen repareren wij uw buddyseat of maken we een nieuwe voor u.

Openingstijden

Maandag:     08.00 - 17.00
Dinsdag:       08.00 - 17.00
Woensdag:   08.00 - 17.00
Donderdag:  08.00 - 17.00
Vrijdag:         08.00 - 15.30
Weekend:     Gesloten

Stel een vraag

Specialist in meubelstoffering en autointerieurs

Aanmelden voor nieuwsbrief

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze laatste werken.

Aanmelden
Contact

C.L. Meijer Autobekleding & Meubelstoffering
Van IJsendijkstraat 393
Purmerend

0299 - 423767
info@clmeijer.nl
www.clmeijer.nl