0299 - 423767

info@clmeijer.nl

Meubel restauratie

Meubelstoffering

Wilt u ook een uniek ontwerp voor uw meubels? Of uw meubels laten restaureren? C.L. Meijer ontwerpt, vormt en onderhoud in allerlei vormen en maten. Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op of kom even langs!

Waarom C.L. Meijer?

C.L. Meijer heeft al meer dan 70 jaar ervaring in het vak. Wij bekleden boot, caravan, camper, vliegtuig, auto, bus, motorfiets en huisinterieur.

C.L. Meijer Autobekleding & Meubelstoffering is een Bovag-erkend autobekleedbedrijf, dit geeft u extra garanties. Wij vallen onder de werking van de Bovag geschillencommissie, geven Bovag-garantie en passen de Algemene Voorwaarden van Bovag toe.

Uitgebreide ervaring hebben wij met projectstoffering. In samenwerking met diverse grote projectinrichters / architekten maken en bekleden wij  diverse soorten banken en wandpanelen.
In verband met de eisen voor veiligheid van openbare gebouwen gebruiken wij voor projectstoffering zoveel mogelijk brandvertragende koudschuimen en bekleding.

Meubelstoffering

Ook kunt u bij ons terecht voor het opnieuw laten bekleden van uw oude meubels.
Banken en stoelen worden door onze vakmensen volledig, gerenoveerd, gerepareerd en opnieuw bekleed. Zonodig worden de vering en vullingen geheel of gedeeltelijk  vernieuwd met de originele materialen. Bij ons kunt u terecht voor stof, kunstleer en echt leder. Wij hebben stalenboeken van  meubelstoffen van o.a Chivasso, Kvadrat en Reynaldo maar natuurlijk ook van diverse lederleveranciers. U kunt bij ons altijd op uw gemak en onder het genot van een kopje koffie uitzoeken of er een stof bij is die u mooi vindt.

Openingstijden

Maandag:     08.00 - 17.00
Dinsdag:       08.00 - 17.00
Woensdag:   08.00 - 17.00
Donderdag:  08.00 - 17.00
Vrijdag:         08.00 - 15.30
Weekend:     Gesloten

Stel een vraag

Specialist in meubelstoffering en autointerieurs

Aanmelden voor nieuwsbrief

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze laatste werken.

Aanmelden
Contact

C.L. Meijer Autobekleding & Meubelstoffering
Van IJsendijkstraat 393
Purmerend

0299 - 423767
info@clmeijer.nl
www.clmeijer.nl