0299 - 423767

info@clmeijer.nl

Restauratie Interieur Oldtimers

Het restaureren van een oldtimer is een vak op zich. Klassieke auto's zijn voorzien van oude technieken en materialen. Bij een restauratie is het van groot belang voor de waarde dat de oorspronkelijke materialen, vormen en technieken worden gebruikt.

Waarom C.L. Meijer?

C.L. Meijer heeft al meer dan 70 jaar ervaring in het vak. Wij bekleden boot, caravan, camper, vliegtuig, auto, bus, motorfiets en huisinterieur.

C.L. Meijer Autobekleding & Meubelstoffering is een Bovag-erkend autobekleedbedrijf, dit geeft u extra garanties. Wij vallen onder de werking van de Bovag geschillencommissie, geven Bovag-garantie en passen de Algemene Voorwaarden van Bovag toe.

Restauratie interieur oldtimers

Het restaureren van een oldtimer is een vak op zich. Klassieke auto's zijn voorzien van oude technieken en materialen. Bij een restauartie is het van groot belang voor de waarde dat de oorspronkelijke materialen, vormen en technieken worden gebruikt.


CL Meijer beschikt over jarenlange ervaring, het vakmanschap en de juiste gereedschappen om het interieur inclusief cabriolet van uw klassieke auto in originele staat te brengen. Elk merk oldtimer is welkom in onze interieur restauratie werkplaats.


Onderaan deze pagina ziet u slechts enkele foto's van onze zeer uitgebreide portfolio van oldtimer interieur restauraties. Bel of mail ons voor een vrijblijvend advies.

Openingstijden

Maandag:     08.00 - 17.00
Dinsdag:       08.00 - 17.00
Woensdag:   08.00 - 17.00
Donderdag:  08.00 - 17.00
Vrijdag:         08.00 - 15.30
Weekend:     Gesloten

Stel een vraag

Specialist in meubelstoffering en autointerieurs

Aanmelden voor nieuwsbrief

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze laatste werken.

Aanmelden
Contact

C.L. Meijer Autobekleding & Meubelstoffering
Van IJsendijkstraat 393
Purmerend

0299 - 423767
info@clmeijer.nl
www.clmeijer.nl