0299 - 423767

info@clmeijer.nl

Campers & caravans restauratie

Wilt u ook een uniek interieur voor uw camper? C.L. Meijer ontwerpt, vormt en onderhoud in allerlei vormen en maten. Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op of kom even langs!

Waarom C.L Meijer?

C.L. Meijer heeft al meer dan 70 jaar ervaring in het vak. Wij bekleden boot, caravan, camper, vliegtuig, auto, bus, motorfiets en huisinterieur.

C.L. Meijer Autobekleding & Meubelstoffering is een Bovag-erkend autobekleedbedrijf, dit geeft u extra garanties. Wij vallen onder de werking van de Bovag geschillencommissie, geven Bovag-garantie en passen de Algemene Voorwaarden van Bovag toe.

Veel campers of caravans gaan jaren mee. Daarom is het voor veel campers en caravans de moeite waard om deze te voorzien van een nieuw interieur. Bij ons vindt u stoffen, kunstleer en zelfs leersoorten die uitermate geschikt zijn voor camper en caravan.

Kussens en ruggen kunnen door ons worden vervangen in alle  maten en vormen. Deze worden in overleg met u in de gewenste uitvoering, materiaal en kwaliteit gemaakt. Ook matrassen voor camper en caravan worden door ons in elk gewenst model en kwaliteit op maat gemaakt.

Laat u door ons adviseren voor een nieuw interieur van uw camper of caravan.

Openingstijden

Maandag:     08.00 - 17.00
Dinsdag:       08.00 - 17.00
Woensdag:   08.00 - 17.00
Donderdag:  08.00 - 17.00
Vrijdag:         08.00 - 15.30
Weekend:     Gesloten

Stel een vraag

Specialist in meubelstoffering en autointerieurs

Aanmelden voor nieuwsbrief

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze laatste werken.

Aanmelden
Contact

C.L. Meijer Autobekleding & Meubelstoffering
Van IJsendijkstraat 393
Purmerend

0299 - 423767
info@clmeijer.nl
www.clmeijer.nl