auto interieur

Lederen bekleding
Lederen bekleding aanbrengen na de koop is heel wat voordeliger omdat over dit luxe 'accessoire' geen BPM en fiscale bijtelling hoeft plaats te vinden. Daarom voorziet C.L. Meijer veel (kostbare) auto's achteraf alsnog van een lederen bekleding die zeker zo mooi is als vanaf fabriek!  Bekijk hier het resultaat van een nieuw lederen interieur dat door C.L. Meijer is aangebracht.
 Foto's >>

Auto Interieurs: de specialisatie van C.L. Meijer
Het interieur van auto's wordt steeds belangrijker.  Zitcomfort, ergonomie en extra accessoires zoals DVD-spelers vragen regelmatig aanpassingen in de bekleding en het interieur.  C.L. Meijer kan deze aanpassingen voor u verzorgen.  DVD spelers worden ook veelal achteraf ingebouwd.  Het monteren van beeldschermen in de hoofdsteunen is dan noodzakelijk om de kinderen op de achterbank ook te kunnen laten genieten van deze nieuwste trend.  C.L. Meijer bouwt ze voor u in.
Foto's >>

Cabrioletkappen
Cabrio rijden is optimaal genieten van autorijden en mooi weer!  Deze 'tak van sport' wordt niet voor niets steeds populairder.  Een cabrioletkap kan jaren zonder problemen functioneren.  Na ongeveer 7 jaren trouwe dienst wordt het - afhankelijk van stalling en kwaliteit - tijd het dak te vervangen.  Natuurlijk kan Autobeklederij C.L. Meijer ook de montage van uw cabrioletkap verzorgen.
Tevens maken wij cabrioletkappen op maat op uw bijzondere auto of klassieker.
Foto's >>

Auto Interieur accessoires
Uw stuur, versnellingspook, armsteunen etc. kunt u op maat en in iedere gewenste kleur leer of stof laten bekleden door C.L. Meijer.  Speciale aanpassingen voor gehandicapten meten wij op, maken wij op maat en monteren we in de auto.  Op al deze werkzaamheden krijgt u standaard twee jaar FOCWA-garantie (tenzij anders afgesproken).
Foto's >>

Autostoel aanpassen
Een speciale stoel om rugklachten tegen te gaan kunt u bij ons bestellen.  Echter veelal is het mogelijk om uw bestaande stoel aan te passen door het verlengen van het zitvlak, extra lendensteun te plaatsen of meer verstelmogelijkheden aan te brengen.  Het voordeel hiervan is dat de kosten lager zijn, de originele stoel kan blijven en dat alle stoelairbags in gebruik kunnen blijven.
Foto's >>

Klassieke auto's bekleden
Klassieke automobielen vragen niet alleen extra aandacht en tijd van de bekleder maar bovenal kennis, ervaring en vakmanschap.  Originaliteit is een zeer belangrijk aspect bij oldtimers en klassiekers.  Door jarenlange ervaring is C.L. Meijer in staat het interieur van klassiekers en oldtimers in nieuw staat te brengen met gebruikmaking van de originele materialen en de toentertijd gebruikte technieken.
Foto's >>

Vraag hier meer informatie aan >>.